Best Friends Forever

Best Friends Forever

BFF's PAKKET

Perfect voor classy dreamgirls die houden van een cosy feestje. Samen met je BFF’s de hele avond time for girls only  ... lekker giechelen, selfies maken, samen chillen aan de smulbar ... de BFF avond om in jullie hartje te bewaren! Oh girls just wanna have fun! 

In dit Droompakket vind je alles om je huis vliegensvlug te veranderen in een betoverende speelruimte die de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kind inspireert! Om het zo comfortabel mogelijk te maken worden de tipi’s kant-en-klaar in elkaar meegegeven.  De donsdekens, kussens en matrassen zijn al voorzien van een overtrek en de zachte matrassen kunnen gewoon opengerold worden.  Eenvoudiger kan het niet!

Best Friends Forever Pakket

100
Voor 4 BFF's. Per extra kind €25 met een maximum van 8 kinderen. Liever een feestje voor 2 of 3 kinderen? De prijs hiervoor is €25 per kind.
  • Indoor Tipitenten. Zachte matrassen met hoeslakens. (geen luchtmatrassen)Kussens en donsdekens met overtrekken.
  • Ontbijttafels + Smulbar in thema. Benodigdheden voor een girly feesttafel en/of ontbijtbuffet: potten, kommetjes, marshmallowprikkers, servetten (de etenswaren op de foto's zijn een voorbeeld. Droom & Speel voorziet geen etenswaren, maar het is wel leuk om zelf te voorzien).Borden, bekers, Gouden bestek, popcornbakjes (geen wegwerp).
  • Attributen. Houten vlaggetjes en krijtnaamborden.Feestverlichting (incl. batterijen).
  • Gezelligheid. Sierkussentjes, glitterhoeden en slaapmaskers.Photoboothkader.
  • Praktisch. Uitnodigingen inbegrepen.Infomapje met praktische tips & Droom en Speel verrassing voor alle genodigden

SPEELPAKKETTEN

Maak er een echt verwenfeestje van door het BFF's pakket uit te breiden met één of meerdere Speelpakketten.
Photobooth

Leg de meest memorabele momenten vast met ons photobooth pakket!  Maak de coolste feestfoto’s met de instax!  Bestempel je eigen fotokadertje met een leuke tekst of teken er iets tof op en je hebt een herinnering om nog veel naar terug te blikken!

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38

Publish modules to the "offcanvs" position.