Camping Adventure

Camping Adventure

CAMPING ADVENTURE PAKKET

Wie een feestje vol uitdagingen ziet zitten, kampeert met stoere vrienden in een tipikamp vol avontuur! Op onderzoek trekken, moppen tappen tot in de vroege uurtjes, … Ben jij klaar voor dit spannende avontuur aan het kampvuur?

In dit Droompakket vind je alles om je huis vliegensvlug te veranderen in een betoverende speelruimte die de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kind inspireert! Om het zo comfortabel mogelijk te maken worden de tipi’s kant-en-klaar in elkaar meegegeven.  De donsdekens, kussens en matrassen zijn al voorzien van een overtrek en de zachte matrassen kunnen gewoon opengerold worden.  Eenvoudiger kan het niet!

Camping Adventure Pakket

100
Voor 4 avonturiers. Per extra kind €25 met een maximum van 8 kinderen. Liever een feestje voor 2 of 3 kinderen? De prijs hiervoor is €25 per kind.
  • Indoor Tipitenten Zachte matrassen met hoeslakens. (geen luchtmatrassen)Kussens en donsdekens met overtrekken (grijs/zwart).
  • Ontbijttafels + smulbar in thema Benodigheden voor een gezellige feesttafel / ontbijtbuffet : potten, kommetjes, marshmallowprikkers (de etenswaren op de foto's zijn voorbeelden. Droom & Speel voorziet geen etenswaren, maar het is leuk om zelf te voorzien). Borden, bekers, bestek, popcornbakjes (geen wegwerp), servetten
  • Attributen Slingers, photoboothkader, krijtnaamborden en dromenvangers.Feestverlichting (incl. batterijen), kompassen, vergrootglazen en slaapmaskers.
  • Gezelligheid Sierkussentjes, vloerkleedjes en knuffel Itsj de uil / Oscar het rendier + uilKampvuur (houten blok met lichtjes) met popcornbakjes + Camping Adventure spelletje
  • Praktisch Uitnodigingen inbegrepen.Infomapje met praktische tips + Droom & Speel verrassing voor elk kind

SPEELPAKKETTEN

Maak er een echt verwenfeestje van door het Camping Adventure pakket uit te breiden met één of meerdere Speelpakketten.
Photobooth

Leg de meest memorabele momenten vast met ons photobooth pakket!  Maak de coolste feestfoto’s met de instax!  Bestempel je eigen fotokadertje met een leuke tekst of teken er iets tof op en je hebt een herinnering om nog veel naar terug te blikken!

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38

Publish modules to the "offcanvs" position.