Over The Rainbow

Over The Rainbow

OVER THE RAINBOW PAKKET

Op feestelijke dagen wil je gewoon met je besties op een magische eenhoorn springen en samen over de regenboog vliegen! Kruip lekker weg tussen de pastelkleuren en leef je uit in jouw fantasiewereld! Volg je dromen, ze kennen de weg!

In dit Droompakket vind je alles om je huis vliegensvlug te veranderen in een betoverende speelruimte die de creativiteit en verbeeldingskracht van elk kind inspireert! Om het zo comfortabel mogelijk te maken worden de tipi’s kant-en-klaar in elkaar meegegeven.  De donsdekens, kussens en matrassen zijn al voorzien van een overtrek en de zachte matrassen kunnen gewoon opengerold worden.  Eenvoudiger kan het niet!

Over The Rainbow Pakket

100
Voor 4 besties. Per extra kind €25 met een maximum van 8 kinderen. Liever een feestje voor 2 of 3 kinderen? De prijs hiervoor is €25 per kind.
  • Indoor Tipitenten Zachte matrassen met hoeslakens. (geen luchtmatrassen)Kussens en donsdekens met satijnen overtrekken.
  • Ontbijttafels + smulbar in thema Benodigdheden voor een gezellige feesttafel en/of ontbijtbuffet: potten, kommetjes, popcornbakjes (de etenswaren op de foto's zijn een voorbeeld. Droom & Speel voorziet geen etenswaren, maar het is leuk om zelf te voorzien).Borden, bekers, bestek (geen wegwerp), servetten
  • Attributen Houten vlaggetjes, photoboothkader en krijtnaamborden en dromenvangers.Feestverlichting (incl. batterijen).
  • Gezelligheid Sierkussentjes en verkleedsets in opbergzakje.Vloerkleed regenbooghinkelspel.
  • Praktisch Uitnodigingen inbegrepen. Infomapje met praktische tips + Droom & Speel attentie voor elk kind.

SPEELPAKKETTEN

Maak er een echt verwenfeestje van door het Over The Rainbow pakket uit te breiden met één of meerdere Speelpakketten.
Photobooth

Leg de meest memorabele momenten vast met ons photobooth pakket!  Maak de coolste feestfoto’s met de instax!  Bestempel je eigen fotokadertje met een leuke tekst of teken er iets tof op en je hebt een herinnering om nog veel naar terug te blikken!

Andere Pakketten

Magische Slaap- en kidsfeestjes

© 2021 | Droom & Speel
Volg ons

Adres

Kirsten Audenaert
Hoogland 18
9120 Vrasene (Beveren)
Btw.: BE 0761.786.035

info@droomenspeel.be
Tel.: +32 486 24 43 38

Publish modules to the "offcanvs" position.